Glasdecoratie

UW VOLLEDIG GEPERSONALISEERD GLASWERK. 

Ideaal als cadeau om licht en een mooie boodschap te brengen in deze bijzondere tijden.  

Klik hier en open een Excel file met idee├źn voor mooie teksten. 
Alle glaswerk is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Decoreer uw huis met sfeervol glaswerk van KleurRijk. Elk stuk is uniek handgemaakt en er is telkens slechts 1 op voorraad. Op vraag kan binnen enkele werkdagen uw persoonlijk gekozen glaswerk naar keuze gemaakt worden (zolang voorraad van materialen strekt). Kies op de webshop of mail naar els@kleurrijk.net voor gepersonaliseerde bestellingen.Ook figuren op papier kunnen ingescand en geprint worden. 

Wandtegels

Sprookjesbokalen

Ook sprookjesbokalen volledig personaliseerbaar

Sprookjesbokaal te gebruiken als decoratie of nachtlampje. Werkt op batterij met led lampjes (batterijen inbegrepen). Alle thema's zijn mogelijk (ballet, dino's, honden, poezen, karate, superhelden, elfen/prinsessen,...) Zie webshop. Ideaal om een mooie boodschap voor je raam te plaatsen of cadeau te doen tijdens de feestdagen.Net voor de grote vakantie is een lieve collega alles verloren in een brand (zie link hieronder)

Om haar te steunen ben ik aan de slag gegaan met een nieuw project: Bloemen voor Karine.

Op wandtegels (20x20 cm) ben ik bloemen gaan blazen met airbrush; heel KleurRijk, omdat ik hoop dat Karine er snel weer bovenop is. De verkoop van de eerste 20 tegels ging integraal naar Karine.

Zie webshop voor beschikbare modellen. Er kan steeds op vraag een tegel zoals hieronder in gelijkaardige kleuren gemaakt worden.


https://www.hln.be/in-de-buurt/temse/uitslaande-brand-vernielt-stacaravan-op-recreatiedomein-waesmeer~a4a23930/?fbclid=IwAR0Jav5JRiV77kyZTl-pQJl3cXZUz-CfZKWFDk18Yrd-H9CEpp03JSh23Bg

PS De bloemencursus die ik hiervoor volgde is die van Kimberly Deene in the US.